Kinderplaybackshow 20 jaar De Roma
Sponsor: ism District Borgerhout

Doe mee met de grote Kinderplaybackshow van De Roma! Kies je lievelingsnummer, trek je leukste outfit aan en kom playbacken op het grote podium van De Roma. Alle kinderen jonger dan 14 jaar zijn welkom. Je mag zoveel supporters meebrengen als je wil.
Momenteel zijn alle beschikbare plaatsen ingenomen. Als je toch nog mee zou willen doen, stuur dan een e-mail naar tine@deroma.be om een bericht te krijgen als er toch nog een plaatsje vrij zou komen. 

Praktisch
Je bereidt zelf een act voor en zorgt voor een passende outfit. Omkleden kan in de backstage van De Roma. Je bezorgt ons op voorhand de juiste versie van het nummer dat je wil playbacken (mp3-bestand, youtube-link, spotify-link…). Wij zorgen voor de technische organisatie, geluid en licht. Een professionele presentator leidt de show in goede banen.

Cadeau
Een professionele fotograaf maakt een mooie foto van jouw act. Die krijg je na afloop van de show thuis toegestuurd. Een mooi aandenken aan jouw optreden in De Roma.

De Kinderplaybackshow is onderdeel van de Nieuwjaarsdrink van het district Borgerhout en De Roma ter ere van het twintigjarig bestaan van De Roma.