Kinderrommelmarkt
  • Alle standplaatsen zijn ingenomen/volzet.
  • Inkomticketjes koop je gewoon aan de deur en kosten € 0,5 voor kinderen en € 1 voor volwassenen.

De kinderrommelmarkt in De Roma is er voor én door kinderen. Breng dus zeker een bezoekje aan deze 26ste editie en ervaar hoe onze kleinsten als echte verkopers het beste van zichzelf geven. Gezelschapspelen, puzzels, poppen, beertjes, autootjes, stripverhalen, video's, kleren... Wat je allemaal voor een prikje kan kopen op onze gezellige kinderrommelmarkt is werkelijk te veel om op te noemen!

Speciaal voor de kinderrommelmarkt openen we AMOR, naast de deur van De Roma. Kom zeker langs voor een lekkere pannenkoek en een warme chocomelk. Ook kindergrime en henna zullen in AMOR plaatsvinden, bovendien kunnen onze kleine vrienden er genieten van voorleessessies en workshops i.s.m. Studio Sesam

  • Khadija Timouzar (14:30 in AMOR) schreef Een goal voor Imane en Feest voor Ilyas, waarin ze alledaagse verhalen voor peuters op een levendige manier brengt. Voor de kleinste kinderen brengt ze kleurplaten mee, voor de iets oudere kinderen een drakentoeter om te knutselen.
  • Saloua El Moussaoui (16:00 in AMOR) maakte samen met illustrator Geert Nijs het boekje Knuffeldief. Via een verhaal over Ali en zijn knuffels probeert Saloua met de jonge luisteraars even stil te staan bij wat we allemaal voelen en hoe we met die gevoelens kunnen omgaan.

© illustraties door Dieter De Schutter