Raakt Ringland rond?

De voorbije maanden hebben de burgerbewegingen enorm veel inspanningen geleverd om de overkapping van de Ring in de goede richting te duwen. Zo is in maart, met de update van het Toekomstverbond, een grote stap vooruit gezet.

Toch is het nog te vroeg om achterover te leunen. De plannen voor de noordelijke Ring worden de komende maanden in een definitieve plooi gelegd. Ringland staat erop dat ze overtuigende garanties bieden voor de leefbaarheid van onze stad. En even belangrijk: voor de zuidelijke Ring moeten de ontwerpteams van De Grote Verbinding de overkapping voortaan uitwerken als één geïntegreerd ontwerp van de boven- en de ondergrond.

Kom voor info en debat naar de Ringland-avond in De Roma.

Met veel goesting zegde Maud Vanhauwaert opnieuw toe om deze avond in goede banen te leiden. Ook Mauro Pawlowski staat weer op het podium, net zoals op de allereerste De Roma-avond.

Gasten zijn voorts professor Stedenbouw André Loeckx, de CEO van Lantis Luc Hellemans en intendant Alexander D'Hooghe. Met hen en met Ringlanders reflecteren Peter Vermeulen en Pol van Steenvoort over de realisaties en uitdagingen om onze droom van de overkapping waar te maken.

Dat jij er ook bij bent, maakt het verschil! Jouw aanwezigheid in De Roma wordt gevoeld tot aan de onderhandelingstafel. Reserveer daarom nú je gratis ticket en overtuig ook je buren en vrienden.

Meer info over de organisatie: www.ringland.be