Circus in De Roma Alta Gama Mentir lo Minimo

Circus in De Roma is terug! In februari 2024 vullen we weer een heel weekend met de allerfijnste circusvoorstellingen. We zetten opnieuw een tribune in het hart van onze zaal en laten jong en oud genieten van de allerbeste circusgezelschappen. Ontdek hier het volledige programma.

Opgelet: deze voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Hoewel de circusact voor zichzelf spreekt, zal de tekst tijdens de voorstelling in het Engels verlopen.

Alta Gama, alias het acrobatenduo Amanda Delgado en Alejo Gamboa, brengt met Mentir lo Minimo een spectaculaire voorstelling met slechts één enkel hulpmiddel: een fiets. Zet je op de tribune en laat je in rondjes meevoeren door deze unieke act, waarin het artiestenkoppel circus, theater en muziek met elkaar verzoent.

“We geloven dat in eenvoud de essentie van iets veel grootser schuilt. We beloven een act die, hoewel de opzet heel eenvoudig lijkt, ons iets vertelt over de complexiteit van zelfaanvaarding”, zo vertelt het duo zelf. “Het thema is jullie en onze aanwezigheid, het onderwerp is het lichaam. Want met drie – vrouw, man en fiets – gaan we op reis en in dialoog met het lichaam.”