Darrell Cole concert in AMOR

Door onvoorziene omstandigheden die zich hebben voorgedaan tijdens de inreis vanuit Engeland geraakt Darrell Cole vanavond helaas niet in België. Het concert in AMOR wordt verplaatst naar 7 oktober 2021. Alle tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Dank voor je begrip.

Darrell Cole (1989) is een Antwerpse artiest, die momenteel werkt vanuit Londen. Met een achtergrond in hiphop, mixt hij invloeden van allerlei genres: van jazz over soul naar trap. Tijdens zijn turbulente jeugd, met ouders op de vlucht voor het politieke geweld in Sierra Leone, vond hij troost in muziek. Z’n moeder had thuis altijd muziek op staan, en door zelf teksten te schrijven bij haar favoriete nummers leerde hij zelf muziek maken. Nadat hij zich aansluit bij een rapcollectief van jeugdvrienden, vond hij al snel zelf zijn eigen weg als solo-artiest.

In 2011 bracht Darrell Cole z’n eerste mixtape uit, On My Way, en in 2013 volgde het eerste album, Uncut Diamond. De track Growing Pains kreeg veel airplay op MTV, en terwijl hij zijn unieke sound verder ontwikkelde, kwam hij onder de aandacht van Sony Music. Na drie opeenvolgende EP’s, tekende hij bij Empire US. Na twee nieuwe EP’s, kijken we nu uit naar zijn nieuw werk: Return On Investment, waarvan al de singles Bruddah en Celebration uitkwamen.