Griff World Vertigo Tour

Voor fans van Renée Rapp, Olivia Rodrigo en Fletcher

Zelden keek de muziekwereld zo uit naar een nieuw debuutalbum. Op 19 juli is het dan eindelijk zover en presenteert Griff haar langverwachte Vertigo (Warner Music). In de daaraan gekoppelde world tour laat de Britse met Chinese en Jamaicaanse achtergrond zien dat ze alles in zich heeft om uit te groeien tot een superster.

Al van bij eerste single Miss Me Too was het duidelijk dat Griff de bijzondere gave heeft om wereldwijd fans te inspireren. Ze staat bekend om haar DIY-aanpak en creativiteit, die veel verder gaat dan enkel muziek. Van het ontwerpen van haar eigen podiumoutfits tot het regisseren van haar muziekvideo’s. Haar oog voor detail is te zien in alles wat ze doet, waardoor ze een inspiratiebron is voor een nieuwe generatie muziekliefhebbers die authenticiteit én originaliteit waarderen.

Met Vertigo raakt Griff een gevoelige snaar. Het album vertelt de evolutie van een meisje dat muziek maakt op haar kamer tot een internationaal gevierde artieste met miljoenen luisteraars. Vertigo is ook de zoektocht van een jonge vrouw naar de zin van het leven. Zonder scrupules duikt Griff in haar eigen jeugd en staat ze stil bij de onzekerheden van morgen. Zo ontstaat een ontwapenende, frisse coming-of-age-soundtrack die symbool staat voor de woelige tijd waarin we leven. Het maakt van Griff meteen één van de meest spannende Britse stemmen van het moment. Komt dat zien!