Kinderrommelmarkt
  • Standplaatsen zijn allemaal volzet. 
  • Inkomticketjes koop je aan de deur de dag zelf. Die kosten € 0,5 voor kinderen en € 1 voor volwassenen.

Naar goede traditie houden we in november een kinderrommelmarkt, intussen al de 27ste editie! Een megagezellige supergrote speelgoedwinkel in het midden van De Roma. Een bijzondere gebeurtenis voor én door kinderen, want kinderen verkopen hun eigen speelgoed en geven zo het beste van zichzelf.

Gezelschapspelen, puzzels, poppen, beertjes, autootjes, stripverhalen, video's, kleren... Wat je allemaal voor een prikje kan kopen, is werkelijk te veel om op te noemen! Misschien vind je er wel een origineel én duurzaam cadeautje voor de feestdagen in december?

Speciaal voor de kinderrommelmarkt openen we AMOR, naast de deur van De Roma. Je kan er terecht voor een lekkere pannenkoek en een warme chocomelk, sessies grime en henna. We organiseren er ook workshops voor kinderen i.s.m. Coccolarte.

Voel je je vingers al tintelen en heb je zin om iets super geks te knutselen? Kom dan van 14:00 tot 15:30 kleimonsters maken. En om in het thema van de Kinderrommelmarkt te blijven: van 16:00 tot 17:00 kan je met recyclage-materiaal je eigen speelgoed bouwen.

© illustraties door Shamisa Debroey