Lezen is goud
Sponsor: Limba

Op 7 september bundelen LIMBA en De Roma hun krachten om een bijzonder literair evenement te organiseren dat draait om de kracht van boeken en het belang van lezen. Dit evenement belooft een inspirerende avond te worden, gevuld met leesplezier, boeiende workshop en een waardevolle panelgespreK, met als doel bewustzijn te creëren over de uitdagingen waarmee het lezen van boeken vandaag de dag wordt geconfronteerd.

De avond begint met een gezamenlijke leessessie, waarbij bezoekers de gelegenheid krijgen om te genieten van hun eigen boek of je kan ook genieten van de boeken uit de antiracismebib van KifKif.  In een ontspannen en gezellige sfeer worden lezers samengebracht en aangemoedigd om te ontspannen en zich te laten meevoeren door de magie van het geschreven woord. Dit moment van gezamenlijk lezen creëert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid.

Na de leessessie volgt een boeiende lezing door Will-Limba Moleka. In deze workshop worden belangrijke onderwerpen besproken, waaronder leesmotivatie, leesplezier en het belang van boeken in ons leven. Door middel van interactieve activiteiten en inspirerende discussies worden deelnemers aangemoedigd om nieuwe perspectieven te verkennen en hun liefde voor lezen verder te ontwikkelen.

Het hoogtepunt van de avond is een panelgesprek over de uitdagingen waarmee het lezen van boeken in de moderne samenleving wordt geconfronteerd. Tijdens dit panelgesprek wordt dieper ingegaan op de oorzaken achter de afname in leesactiviteiten en worden mogelijke oplossingen besproken. Experts uit de literaire wereld en andere relevante disciplines delen hun inzichten en ideeën, waardoor een vruchtbare discussie ontstaat die nieuwe perspectieven biedt voor de toekomst van het lezen.

Het doel van dit evenement is om aan te tonen dat boeken het perfecte middel zijn om mensen te verbinden. Met dit evenement willen we bewustzijn creëren bij de bezoekers en hen aansporen om actie te ondernemen en meer te gaan lezen. Samen met LIMBA willen we een positieve verandering teweegbrengen en het belang van boeken en lezen in de schijnwerpers zetten.

Reserveer nu je tickets via onze website en sluit je aan bij dit inspirerende evenement dat de kracht van boeken viert. Kom en ontdek hoe lezen ons verbindt, inspireert en verandert. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Read & Relax Together x SIG in De Roma.