Maan + support Amina + aftershow DJ Kobalt

Voor fans van: Snelle, Suzanne & Freek, Goldband

Sinds haar doorbraak in 2016 is Maan niet meer uit de Nederlandse hitlijsten te denken. De zangeres scoort hit na hit met nummers als Blijven Slapen met Snelle, Ze Huilt Maar Ze Lacht, Als Ik Je Weer Zie, Hij Is Van Mij met Bizzey, Nee Is Nee met Bente, Niets Is Heilig, en Stiekem met Goldband. En hoewel al deze liedjes totaal verschillend zijn en een eigen stijl hebben, is er toch één ding wat hen bindt: stuk voor stuk laten ze de veelzijdigheid van Maans stem én haar muzikaliteit horen.

Het is dan ook niet vreemd dat het talent van de zangeres in 2020 werd bekroond met de Edison Pop, in 2022 met de Edison Beste Single voor Blijven Slapen en in 2023 de Edison Beste Single voor Stiekem. Naast haar succes in de hitlijsten heeft Maan ook enkele succesvolle clubtours achter de rug en was ze te zien op festivals als Pinkpop, Paaspop en De Vrienden van Amstel Live. Daarnaast stond ze op 16 december 2022 met haar eigen concert in de Ziggodome, de grootste show van haar carrière.

Op 14 oktober 2022 verscheen Leven, de opvolger van Maans debuutalbum Onverstaanbaar. Het tweede album van de zangeres staat in het teken van de fase van haar leven waarin ze zich nu bevindt en bevat samenwerkingen met De Jeugd Van Tegenwoordig, Fresku en Goldband. Een nieuwe muzikale richting waarmee Maan niet alleen stilstaat bij haar leven nu maar ook datzelfde leven viert. "Nu, op mijn 25ste, snap ik steeds beter hoe ik in elkaar zit. Ik merk dat ik goed wil stilstaan bij de dingen die ik meemaak en heb me daardoor gerealiseerd dat deze laatste jaren een hele fijne periode waren. Ik ontdek wat het leven me te bieden heeft: het is hard werken, maar ook het leven vieren."

De support wordt verzorgd door Amina. De Utrechtse songwriter en zangeres speelde eind vorig jaar een geweldig concert als support voor Meau en staat op do 21 maart 2024 in AMOR. Tickets voor dat concert via deze link. Foto: Jokko.