Maan

Met haar prachtige stem en onweerstaanbare flair kostte het Maan niet veel moeite om een tot in de nok gevulde De Roma eind vorig jaar te charmeren. Na een korte pauze is de Nederlandse popsensatie helemaal terug. Met nieuw werk én al haar hits. 

Maan is zonder twijfel een van de meest succesvolle artiesten van Nederland. Met grote
hits als Ze Huilt Maar Ze Lacht, Blijven Slapen met Snelle, Hij Is Van Mij en Leven
is ze de laatste jaren niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Het leverde haar talloze grote prijzen op. 

Op haar laatste album Leven, met samenwerkingen met De Jeugd Van Tegenwoordig en Fresku, toonde Maan een nieuwe kant van zichzelf met muzikale en persoonlijke groei. Het album werd overladen met lovende kritieken en Maan pakte de Ziggo Dome in met een zinderend concert, haar grootste show tot nu toe. Een volgend hoogtepunt was de samenwerking met Goldband voor de single Stiekem, die meer dan een jaar onafgebroken in de Top 50 van Spotify stond en in 2023 de meest gestreamde single van Nederland was.

Afgelopen jaar nam Maan de vrijheid om even uit te zoomen, te reizen en zichzelf muzikaal te herontdekken. Kersverse single Paranoia markeert de eerste release van deze 'new era'. Maan wil overbrengen dat het belangrijk is om niet altijd mee te gaan in wat er van je wordt verwacht, maar om los te breken van oude patronen, jezelf toe te staan te veranderen en te doen waar je hart sneller van gaat kloppen.