Nieuwjaarsfeest Het Roze Huis

Het niet-te-missen Nieuwjaarsfeest van Het Roze Huis Antwerpen in De Roma! Met artiesten zoals BLUAI en DJ Laurens Luyten gaat het dak er weer af! DJ Morena warmt op en Manny Willie is de host van de avond. Hou zeker de socials van Het Roze Huis in de gaten voor meer updates.

SAFE(R) SPACE
Omdat we graag een veilige omgeving willen creëren voor iedereen, zal er een aparte ruimte zijn waarin je je kan terugtrekken; om welke reden dan ook. Spreek één van onze vrijwilligers ter plaatse aan met een 'Het Roze Huis'-t-shirt. Spreek ook onze vrijwilligers aan bij melding van racisme, geweld, transfobie of andere vormen die de safe(r) space in gevaar brengen.
Punt vzw (Expertise centrum rond seksueel grensoverschrijdend gedrag) en Het Roze Huis voorzien daarnaast een meldpunt bij melding of ervaring van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
SENSOA zal aanwezig zijn om informatie te bieden over PrEP, SOA, HIV, Chemsex, sexueel geweld en sekspositiviteit. Testing voor HIV via een snelle speekseltest zal gratis en anoniem aangeboden worden. Condooms en glijmiddel zullen gratis aangeboden worden.

Afterparty in café Den Draak.
Artwork door Julia De Graeve.