Still Woozy Love Seat Tour + support: Spill Tab

Onder de artiestennaam Still Woozy maakt Sven Gamsky psychedelische alternatieve muziek met een unieke, huiselijke mix van akoestische en elektronische instrumenten. Op zijn debuutalbum If This Isn’t Nice, I Don’t Know What Is (2021) herdefinieert de in Portland gevestigde singer-songwriter en producer de grenzen van de moderne pop door elementen van soul, folk en psychedelica te introduceren in een aanstekelijk geluid dat een blijvende indruk achterlaat.

De opmars van Still Woozy is niet meer te stuiten. Met Window, That’s Life enWoof bracht hij verschillende succesvolle singles uit en met zijn aanstekelijke energie maakte hij indruk op grote festivals zoals Coachella en Lollapalooza. Zijn If This Isn’t Nice Tour door Noord-Amerika en Europa was in geen tijd uitverkocht en met zijn kenmerkende mix van dromerige melodieën en innovatieve soundscapes blijft Still Woozy zijn publiek boeien. In De Roma stelt hij zijn tweede album Loveseat voor, dat op 28 juni uitkomt. Eerste singles Shotput en Again zijn al meteen een schot in de roos. 

De support wordt verzorgd door de Frans-Koreaanse singer-songwriter Spill Tab. Met haar unieke stemgeluid is ze één van de meest innovatieve nieuwe namen uit de alt-pop scene.