Tout Va Bien (solo) Muziek Aan Tafel in AMOR

Jan-Wouter Van Gestel aka Tout Va Bien is altijd al een zoekende ziel geweest. Hij ging van zero naar hero: dankzij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel werd hij opeens fulltime muzikant, terwijl hij nog nooit op een podium had gestaan. Zijn versie van Jacques Brels klassieker If You Go Away/Ne me quitte pas was een instant succes.

Zijn eerste album, opgenomen in Los Angeles met Styrofoam, leverde Tout Va Bien een ferme radiohit op met This Fight en een plaats op de affiche van Rock Werchter én Pukkelpop. Jan-Wouter bleef rustig verder experimenteren en verraste vriend en vijand met een elektronische EP waarvan de songs Goodbye en Queen of Sheeba wekenlang in de playlists van Studio Brussel stonden geparkeerd.

Daarna werd het stiller. Op zoek naar zijn muzikale identiteit trok Jan-Wouter de wereld in. Tijdens die reis vond hij in Indonesië de rust en inspiratie die hij zocht. Op zijn prachtige album Come A Little Closer - zijn tweede langspeler - brengt Jan-Wouter een ode aan die zoektocht naar zichzelf, zowel persoonlijk als als muzikant. Speciaal voor de avond in AMOR speelt Tout Va Bien een exclusief, intiem soloconcert.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vis of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.