blackwave. + support: Sevens + DJ SAHRA (13/10) + DJ Droppa & DJ Thong (14/10)
Sponsor: ism Live Nation

Funky hiphop-jazz voor fans van Kendrick Lamar, Robert Glasper en Loyle Carner

Hiphop van eigen bodem met een funky kantje. De unieke sound van blackwave. werd van bij hun debuut gesmaakt en veelbesproken. Na het geweldige Are We Still Dreaming? loste het Antwerpse duo begin september met no sleep in LA de langverwachte opvolger. Ook live mikken Willem Ardui en rapper Jay Atohoun hoog. De sfeer van blackwave. is chill maar ook uitbundig. Dat bewezen ze afgelopen zomer nog op de mainstage op Rock Werchter. En wie er drie jaar geleden bij was op de twee legendarische avonden in De Roma weet dat de twee een geweldig feestje kunnen bouwen. 

blackwave. liet voor het eerst van zich horen in 2017. Meteen na de release van Mic check volgden lovende recensies en prijzennominaties uit binnen- en buitenland. Hits als Elusive, Whasgood?!, BIG dreams en GoodEnough openden de deuren naar de grootste festivals. Sindsdien zetten Ardui en Atohoun hun zegetocht zowel nationaal als internationaal verder. Met no sleep in LA bracht het Antwerpse duo zijn derde studioalbum uit, wat voor een lawine aan positieve recensies zorgde. 

De support wordt verzorgd door Sevens. Deze beloftevolle jonge Belgische muzikant brengt alternatieve R&B waarin je echo's hoort van onder meer Frank Ocean, Daniel Caesar en James Blake. Kom op tijd! 

Na het concert zetten we het feestje verder in onze foyer met Aftershow DJ SAHRA op donderdag 13/10 en Aftershow DJ Droppa & DJ Thong op vrijdag 14/10. Onze DJ's zorgen voor een knallende afterparty met een selectie van de beste dansnummers, aansluitend op het concert. De aftershow DJ eindigt ten laatste om 01:00.