Flyte - concert uitgesteld + support: Memorial

Helaas moet Flyte het concert door onvoorziene omstandigheden uitstellen. We zoeken samen naar een nieuwe datum. Tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Alle tickethouders zijn per e-mail en sms op de hoogte gebracht. Hartelijk dank voor je begrip. Zodra we een nieuwe datum hebben, sturen we deze door.
 

Voor fans van: Julia Jacklin, Adrianne Lenker, Whitney

Machtige indiefolk uit Londen op ons meest intieme podium: Flyte komt een concert spelen in AMOR. Flyte is het project van de Engelse songwriters Will Taylor en Nick Hill. Het tweetal ontmoette elkaar op de middelbare school en vestigde zich uiteindelijk in Hackney, Londen. De ouders van Will Taylor waren allebei leraar Engels en het was onvermijdelijk dat er verschillende literaire invloeden in de muziek van het duo kwamen - de band haalde de inspiratie voor zijn naam bij het personage Sebastian Flyte uit het Brideshead Revisited van Evelyn Waugh.

Na heel wat tournees door Europa en Noord-Amerika heeft Flyte opnieuw de handen ineengeslagen met producer Andrew Sarlo om hun meest persoonlijke werk tot nu toe op te nemen. Het album, geïnspireerd door Taylors relatie met partner en artiest Billie Marten, verkent de liefde in al haar vroege vormen en bevat samenwerkingen met artiesten als Laura Marling, Bombay Bicycle Club en M Field.

Support: Memorial

Flyte neemt het Britse indie-folk duo Memorial mee als voorprogramma naar AMOR!