Gianni Marzo Muziek aan Tafel in AMOR

COVID-19 UPDATE: deze Muziek aan Tafel vindt plaats zoals gepland.

Gianni Marzo. Een naam die je niet veel zegt? Think again en noem hem gerust één van de strafste muzikanten die ons land rijk is. Marzo speelt immers een gigantische rol in de sound van bands als Isbells en Marble Sounds en doet zijn ding bij projecten als Ansatz Der Maschine, Jan Swerts, Renée, Guy Swinnen & The Ladies, Stéphanie Blanchoud en Winterland ’76. Als instrumentalist geniet Gianni Marzo véél respect.

2020 is het jaar waarin hij besluit naar buiten te treden met zijn solo debuutalbum: The Vessel. Eindelijk. In AMOR deelt Gianni Marzo het podium met bandleden Beatrijs De Klerck (Illuminine, Will Samson, Sohnarr, Marble Sounds), Gerd Van Mulders (Isbells, Marble Sounds) en Gaëtan Vandewoude (Isbells, Chantal Acda …).

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.