Henry Rollins Good To See You 2023

Henry Rollins omschrijven, is proberen om zoveel mogelijk titels in één zin te proppen. De man is simpelweg te veel om op te noemen: zanger, woordkunstenaar, provocateur, humorist, spoken word-artiest, acteur, punkicoon, schrijver, dj, presentator, inspirator. Het enthousiasme en engagement van de Amerikaan zijn ontembaar. Als er één woord is, om Henry Rollins te doorgronden, dan is het misschien wel ‘workaholic’.

Als frontman van Rollins Band en Black Flag, maar evengoed in zijn vrije tijd en als spoken word-kunstenaar, reist Rollins de wereld rond om ideeën en inspiratie op te doen. Zijn voorkeur voor ontoegankelijke, weinig bezochte streken en lokale dorpen bracht hem in landen als Nepal, Sri Lanka, Siberië, Noord-Korea, Zuid-Soedan en Iran. In zijn voorstelling Good To See You 2023 blikt Rollins terug op de periode voor, tijdens en na corona. Een bevreemdende tijd, maar ook een tijd die hem als meester-verteller een ongekende rijkdom aan verhalen opleverde.

Good To See You 2023 is een spoken word-voorstelling in het Engels. Er wordt geen vertaling voorzien.

NIEUW: Bij deze voorstelling kan je gebruik maken van ons nieuwe audiosysteem voor slechthorenden. Je luistert live mee via je eigen hoofdtelefoon of oorapparaat. Het enige dat je moet doen is de Sennheiser MobileConnect app installeren op je smartphone en connecteren op het wifi-kanaal dat we in de zaal daarvoor speciaal voorzien. PRAKTISCHE TIP: installeer de app (downloadlink voor Android iOS) op voorhand, thuis op je gemak en test ook al zeker of je smartphone verbinding kan maken met je oorapparaat. Als je een hoofdtelefoon gebruikt, raden we aan die via een kabeltje met je smartphone te verbinden.