Noah Vanden Abeele MUZIEK AAN TAFEL IN AMOR

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 50 euro pp (exclusief drank) krijg je een dagvers driegangenmenu (vis of vegetarisch) en vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.

Voor fans van: Marble Sounds, Naima Joris, Jef Neve

Het is vanuit die vrijheid dat Noah als vierjarige kleuter achter de piano van zijn grootouders ging zitten. Als kind vond hij de afgebakende pianolessen maar niets. Thuis improviseerde hij, en dit is zijn drijfveer gebleven om muziek te maken. In zijn zoektocht naar muziek luisterde hij naar uiteenlopende en extreme genres: techno, metal, noem maar op.

Dag in, dag uit ging hij op ontdekking in de oneindige wereld van de muziek en de keuze om er professioneel mee verder te gaan drong zich steeds meer op: ‘Ik herinner mij exact de dag dat ik besloot om professionele muzikant te worden. Dat moment was heel beslissend, ik heb toen heel bewust voor muziek gekozen, en dit was voor mij de juiste keuze’.