Rudy Trouvé & Elko Blijweert Muziek Aan Tafel in AMOR

Opgelet: dit dinerconcert is verplaatst van zaterdag 13 april naar maandag 20 mei (Pinkstermaandag). Ticketkopers zijn via e-mail op de hoogte gebracht.

Rudy Trouvé is een Belgische muzikant, bekend om zijn invloed op de alternatieve rockscene. Hij was lid van dEUS en stichtte bands als Dead Man Ray, The Rudy Trouvé Sextet en het legendarische platenlabel Heaven Hotel. Zijn werk kenmerkt zich door een experimentele stijl en unieke geluidscollages. Naast muziek houdt hij zich ook bezig met beeldende kunst. 

Elko Blijweert is sinds zijn veertiende niet meer van de podia weg te branden. Al van in 1991 werkt hij samen met Rudy Trouvé bij groepen als Dead Man Ray, Rudy Trouvé Sextet en Kiss My Jazz. Door de jaren heen speelde Blijweert in een hele reeks pop-, rock-, punk- en electrobands (onder anderen de Star Club West, Ow, Bad Influence, Tip Toe Topic, Front 242 en Male or Female) en verzorgde hij de muziek voor Sam Louwycks choreografie Flippers, een productie van Les Ballets C de la B.

Muziek Aan Tafel vindt plaats in AMOR, de zaal naast De Roma. Het concept is eenvoudig. Je reserveert vooraf een tafel voor jou en je gezelschap. Voor de vaste prijs van € 60 euro pp (exclusief drank) krijg je een driegangenmenu (vlees of vegetarisch) én vervolgens een volwaardig concert voorgeschoteld.