10cc The Ultimate Ultimate Greatest Hits Tour + aftershow DJ Staf Fatkat
Sponsor: ism Nostalgie+

Voor fans van Paul McCartney, Gerry Rafferty, Alan Parsons en The Moody Blues

10cc komt opnieuw naar De Roma! Tweeënhalf jaar na hun onvergetelijke doortocht staat de legendarische Britse hitmachine opnieuw op het podium in Borgerhout. Maak je klaar voor één van de meest invloedrijke en tijdloze groepen aller tijden. Onder leiding van levende legende Graham Gouldman belooft de band hit na hit na hit te spelen.

Weinig groepen hebben zo hun stempel gedrukt op de pop- en rockgeschiedenis als 10cc. Met I’m Not In Love, Dreadlock Holiday, Rubber Bullets en Donna leverde de iconische band een schare tijdloze songs af die hele generaties muziekliefhebbers moeiteloos kunnen meezingen.

Sinds de grote doorbraak begin jaren zeventig wordt Graham Gouldman beschouwd als één van de belangrijkste songschrijvers van de twintigste eeuw. Niet verwonderlijk als je weet dat 10cc meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de Songwriter’s Hall Of Fame neemt Gouldman een plaats in naast grootheden als John Lennon, Paul McCartney, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Leonard Cohen, Elton John en Sting.

Na een lange break toert 10cc sinds begin eenentwintigste eeuw opnieuw de wereld rond. Met Graham Gouldman aan het hoofd en een dijk van een band: Rick Fenn (gitaar, zang, bas), Paul Burgess (drum), Iain Hornal (zang, gitaar, keyboard) en Keith Hayman (keyboard, gitaar, bas, zang). Na drie eerdere onvergetelijke passages in 2010, 2017 en 2021 rolt De Roma graag opnieuw de rode loper uit voor deze helden van de popmuziek.