Boogie Belgique + support: Puntjudith

Voor fans van: Portico Quartet, Parov Stelar, Fat Feddy's Drop, Bonobo

Boogie Belgique is het Antwerpse electroswing-collectief rond Oswald Cromheecke. Met hun sensationele mix van instrumentele hiphop, electronica, triphop en nu-jazz nemen ze een unieke plek in de hedendaagse undergroundscene in.

Van bij het ontstaan in 2012 maakte Boogie Belgique iets los. Met hun uitzonderlijke liveshows - badend in een heerlijke nostalgische flair – en met tracks als Forever & Ever en Swing Thing bereikten ze meteen miljoenen fans over de hele wereld. Met het in 2022 uitgebrachte Machine zitten ze intussen aan hun zesde album.

Op het podium evolueerde Boogie Belgique van een dj-set naar een geweldige liveband. Oswald Cromheecke, Cedric Van Overstraeten (trompet), Emily Van Overstraeten (zang), Aiko Devriendt (keys), Martijn Van Den Broek (drums) en Ambroos De Schepper (sax) voelen elkaar als geen ander aan en nemen je mee op een mysterieus muzikaal avontuur waarvan niemand weet waar het zal eindigen...

Puntjudith maakt expressieve Nederlandstalige electropop. Met rauwe sounds, zware beats en pulserende bassen creëert ze een energieke performance en zingt ze over zowel persoonlijke als existentiële thema's. Ze mixt film, dans, mode en muziek om een immersieve visuele wereld te bouwen rond haar alternatieve indie-poptracks. In AMOR presenteerde ze reeds live haar EP (en kortfilm) Lawines.