Radio 1 presenteert Clement Peerens Explosition CPeX kuist zijn schup af + Aftershow DJ (niet op 20, 26 en 27 dec)
Sponsor: ism Greenhouse Talent

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep Clement Peerens Explosition kuist in 2022 voorgoed zijn schup af. Gelukkig doen ze dat niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans, en wel op 20 december 2022 in de very Aantwaarpse zaal De Roma.

De ware reden van hun plotse afscheid blijft – zoals dat bij alle grote bands gaat – in mysterie gehuld. “Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen december 2022 de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

Wil je nog een laatste keer los gaan op Vinde gij mijn gat, Foorwijf, Dikke Lu, Boecht van Dunaldy of de nieuwe single Na is ‘m vol (tegen december 2022 ongetwijfeld een klassieker!)? Kom dan naar De Roma op 20 december 2022! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet!
Olraaait!

Na het optreden zet onze Aftershow DJ het feestje verder in de foyer. Op 20, 26 en 27 dec staat er geen Aftershow DJ gepland.  
22 dec – DJ Aldolino
23 dec – DJ Faster PussyKat
29 dec – DJ PJ Symons
30 dec – DJ Staf Fatkat
4 jan – DJ Sjoerd Bruil 
6 jan – DJ Sjoerd Bruil
7 jan – DJ Brett Summers

Foto: Koen Bauters