De Bonanzas Golden Evergreens

Voor fans van: The Beatles, Johnny Cash, Tom Jones

De Bonanzas trekken met hun Golden Evergreens opnieuw alle registers open om je een fantastische, nostalgische namiddag te bezorgen. Het collectief geheugen krijgt twee uur lang een grote muzikale onderhoudsbeurt door deze gepassioneerde stielmannen.

Een ‘Evergreen’ is in het Engels de benaming voor een boom of plant die het hele jaar groen blijft. In de Lage Landen gebruiken we deze term voor een lied dat door de jaren heen populair blijft. Op de playlist prijken songtitels van onder meer Elvis, Johnny Cash, Tom Jones, The Beatles en nog zoveel meer!

En waarom zouden we niet chauvinistisch zijn en extra aandacht besteden aan sixties-iconen uit onze eigen contreien? Wie droomt niet weg bij de hits van Louis Neefs of Adamo? Zelfs onze Nederlandse buren zijn vertegenwoordigd met onder andere The Blue Diamonds en Tee Set.

Alsof het goud van de sixties nog niet voor genoeg kleur zorgt, nemen De Bonanzas er nog een fijn groen penseel uit de vroege jaren zeventig bij om het Golden Evergreen-plaatje helemaal af te maken. Van het betere levenslied tot de meest aanstekelijke rocksong: je hoort én herkent ze allemaal!