Douglas Firs + support: Rosa Butsi

Ingetogen singer-songwriter voor fans van Fink, The Bony King of Nowhere en Kurt Vile

Bijna vier jaar na het fenomenale Hinges Of Luck liet Douglas Firs in het najaar van 2021 zijn nieuwe album Heart Of A Mother op de wereld los. Zoals we van hem gewend zijn, brengt hij krachtige maar vooral emotionele liedjes die het publiek toestaan om in het diepst van zijn ziel te kijken.

Heen en weer geslingerd tussen verdriet over zijn recent overleden moeder en grootmoeder aan de ene kant en blijdschap en opwinding over zijn nakende vaderschap aan de andere, trok Gertjan Van Hellemont aka Douglas Firs begin 2020 naar zijn zolderstudio om te schrijven aan wat Heart of a Mother zou worden. Een emotioneel intense plaat die Douglas Firs op 23 maart 2022 in De Roma komt voorstellen.

Support: Rosa Butsi 

Rosa Butsi, hiervoor Roos Denayer, is Soundtrack winnares 2020 en artist in residence in Het Depot. Haar muzikale genen erfde ze van haar Hongaarse oma, wiens naam perfect fungeert als alter ego. Circle One, de debuut-EP van Rosa Butsi, kwam uit in september 2020. Een uniek muzikaal project waarbij ze zich per nummer door verschillende muzikanten uit haar vriendenkring liet inspireren en begeleiden. Een tweede EP zal komende zomer opgenomen worden.