Lake Street Dive

Voor fans van Leon Bridges, Alabama Shakes, Norah Jones

Lake Street Dive presenteert in De Roma zijn gloednieuwe album Good Together (release 21 juni). Een vintage indieplaat waarop de band uit Boston op geniale wijze zijn krachtige mix van soul, folk, r&b, jazz, funk en pop samenbrengt. Een uitdagend album ook dat bij iedere luisterbeurt een extra laag ontrafelt en waarbij de intrigerende stem van Rachael Price steeds dieper onder je huid kruipt.  

Good Together, geproduced door Grammy-winnaar Mike Elizondo (Fiona Apple, Sheryl Crowe, Gary Clark Jr.) en opgenomen in Tennessee, verkent universele thema’s als liefde, vreugde en zelfzorg. De nummers zijn geïnspireerd op de persoonlijke ervaringen van de bandleden, waardoor het album zowel oprecht als authentiek klinkt. Zo sluit de plaat af met het heerlijk dromerige Set Sail (Prometheus & Eros), een prachtig duet tussen Rachael Price en Akie Bermiss dat de hechte band tussen de bandleden benadrukt en je als luisteraar uitnodigt om ondanks alle uitdagingen in de wereld liefde en verbinding te blijven zoeken.

Met Good Together is Lake Street Dive al aan zijn achtste studioalbum toe. Naast nummers uit de nieuwe plaat put de band in De Roma ook uit zijn rijke oeuvre. Verwacht je aan een avond vol vreugdevolle rebellie, meeslepende melodieën en muzikale verbinding die je nog lang zal bijblijven.