Levellers + support Nick Parker + Aftershow DJ Fatkat

Onweerstaanbare folk-pop-punk-meezingers voor fans van The Clash, Buzzcocks en The Waterboys

Met meer dan dertig jaar op de teller en hits als One Way, What A Beautiful Day en 15 Years zijn Levellers één van de beste live-bands ter wereld. Vier jaar na hun fel gesmaakte doortocht in De Roma, zijn ze helemaal klaar om hun onweerstaanbare folk-pop-punk-meezingers opnieuw op de zaal los te laten. Feestje!

Eind jaren tachtig verzamelde een jonge band uit Brighton vanuit het niets een schare trouwe fans rond zich. Levellers groeide in recordtempo uit tot een fenomeen tot ver buiten Groot-Brittannië. In het spoor van bands als The Clash en Buzzcocks slagen Levellers er al van 1988 in om in hun songs een sterke mix te brengen van activisme en levensvreugde, van muziek die op hoofd, hart en dansbenen tegelijk mikt. Doorheen de jaren heeft de band een wilde evolutie doorgemaakt. Van folk tot punk en van pop tot heerlijke nostalgische meezingers: Levellers hebben het allemaal in hun repertoire zitten.

Doorheen hun carrière haalden acht platen en veertien singles de UK Top 40. En Levellers blijven gaan. In 2020 brachten ze het nieuwe studioalbum Peace uit. Vorig jaar presenteerden ze Levelling The Land. Met dat album tonen Levellers nogmaals hun enorme rijkdom als band en bewijzen ze dat ze zelfs na meer dan dertig jaar een unieke plek innemen in het muzieklandschap.

De support wordt verzorgd door de Britse folkrocker Nick Parker. Kom op tijd! 

Aftershow DJ Fatkat. Na het concert zetten we het feestje verder in onze foyer. Onze DJ zorgt voor een knallende afterparty met een selectie van de beste dansnummers, aansluitend op het concert. De aftershow DJ eindigt ten laatste om 01:00.