November Ultra + support: Louise Barreau

November Ultra maakt intieme folkmuziek in zijn meest pure vorm, ze schrijft liedjes die je steeds opnieuw bij de keel grijpen en niet meer loslaten. Ze combineert folk met Spaanse copla, R&B en het dramatische van 60s musicals. De uit Parijs afkomstige singer-songwriter klinkt als een experimentelere versie van Adele met de melancholie van Frank Ocean die haar nummers opneemt in een comfortabele slaapkamerstudio. 

Vijf jaar lang maakte November Ultra deel uit van de Franse band Agua Roja. Als lid van de groep werkte ze samen met sterren als Jaden Smith, Barbara Pravi en TerrenoireHaar solocarrière bouwde ze uit door covers van onder andere Radiohead en Sufjan Stevens te delen Youtube en Instagram. In een mum van tijd bouwde ze een grote fanbase uit op het internet en in 2021 bracht ze haar debuut EP honey please be soft & tender uit. Een jaar later verscheen haar eerste album bedroom walls.

Support: Louise Barreau

Van rock tot spoken word, via soul en Franse pop, lanceert Louise Barreau nu haar eerste soloproject. Als melancholische diva heeft ze de elegantie om met de juiste woorden te spreken, om precieze gevoelens in een liedje te gieten en mensen in het hart te raken, maar steeds in alle zachtheid.