Nothing But Thieves + supports Black Honey en Kid Kapichi
Sponsor: ism LiveNation

Knetterende, energieke pop-rock voor fans van Muse, The Killers en Foals

Sinds hun grote doorbraak in 2015 met de release van hun debuutalbum weet Nothing But Thieves zichzelf keer op keer te bevestigen als voortrekkers van de nieuwe internationale rockscene. Live staat de band rond de charismatische frontman Conor Mason als een huis en met ijzersterke songs als Amsterdam, Sorry en Trip Switch vuren ze één grote brok knetterende energie de zaal in.

In het kielzog van illustere voorgangers als Muse, The Killers en Foals, beheerst Nothing But Thieves perfect de wetenschap van de ultieme pop- en rocksong. Naast de 780.000 verkochte albums wereldwijd, 920 miljoen audiostreams en meer dan 162 miljoen videostreams, geniet het kwintet een solide livereputatie, gesmeed op de podia van de grootste festivals ter wereld (waaronder Rock Werchter in 2017 en 2019).

Met Moral Panic bracht Nothing But Thieves recent een derde album uit. De plaat werd geschreven voor het begin van de pandemie en brengt ons op een aangrijpende manier terug naar een wereld die verdeeld is tussen emoties, angsten en hoop. Hun live comeback met The Moral Panic Tour belooft intens te worden, met naast nieuwe singles Is Everybody Going Crazy?, Real Love Song en Impossible hun niet te missen klassiekers.

Als support brengt Nothing But Thieves niet één, maar wel twee toppers mee: Black Honey en Kid Kapichi